ASELSAN beyin göçünü tersine çeviriyor

ASELSAN, Türkiye'nin yetişmiş insan gücünün yeniden kazanılması için hayata geçirdiği "Back to Turkey" projesiyle yurt dışına giden yetenekli personelini tekrar bünyesine katıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ASELSAN beyin göçünü tersine çeviriyor

ASELSAN, "Back to Turkey" projesiyle yurt dışına giden Türkiye'nin yetişmiş insan gücünü yeniden ülkeye ve şirkete kazandırıyor. Projeye büyük önem veren şirket, bu yıl yaklaşık 25 yetenekli kişinin ülkeye dönmesini sağlayıp bünyesine katmaya başladı.

Türkiye'ye dönen söz konusu kişilerin, ABD, İngiltere ve Hollanda gibi ülkelerde yürüttükleri çalışmalar sayesinde kazanmış oldukları deneyim ve birikimle ASELSAN'a önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Detaylı olarak hayata geçirilen proje kapsamında, ülkeye dönen ve 2 yıl taahhüt veren çalışanların taşınma masrafları da karşılandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER