Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, corona tespit edildi!

İzmit'te, sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Binnur Çetinkaya'ya corona virüs şüphesiyle test yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Çetinkaya, hastanede tedavi altına alındı.

VATAN VATAN
Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, corona tespit edildi!

İzmit'te, sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Binnur Çetinkaya corona virüs testinin pozitif çıkmasıyla sarsıldı. Kadının ateş ve öksürük gibi hiçbir belirti göstermediği, sadece sırt ağrısı çektiği belirtildi.   İzmit'te yaşayan Tevfik Çetinkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla eşi Binnur Çetinkaya'nın corona virüs nedeniyle hastanede tedaviye alındığını duyurdu.   SIRT AĞRISI ŞİKAYETİ   Çocukları ve kendisinin evde karantinada olduğunu belirten Çetinkaya, herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Eşinde öksürük veya ateş gibi belirtiler olmadığını belirten Çetinkaya, yapılan 'Covid-19' testinin pozitif çıktığını kaydetti. Eşinin hastaneye sırt ağrısı nedeniyle gittiğini aktaran Tevfik Çetinkaya, kendi test sonucunu beklediğini belirtti.   SADECE ÖKSÜRÜK VE ATEŞ BELİRTİLERİ YOK   Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu hastalıkla ilgili bir tecrübemizi aktaracağız. Başımıza geldi. Eşim bu virüsü kaptı. Hastanede kendisi. Bu hastalığın sadece ateş ve öksürük belirtileri yok. Eşim sırt ağrısı için gitti. Tahliller yapıldı. Sonuç corona virüs pozitif çıktı. Arkadaşlar evinizde kalın" dedi.   

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER