için kaldı

Yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinin girişindeki ağaçları budadığı sırada yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti

POSTA POSTA
Yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli Şahin Dilek, akşam saatlerinde Yeniköy Mahallesi Kelerlik Mescit Sokak'taki evinin girişinde bulunan begonvil ağacını budamaya başladı.

Yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti - Resim : 1

SİVRİ DEMİRLERİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yüksek bir yere çıkarak ağacı budayan Dilek, bir anda dengesini kaybederek giriş kapısındaki sivri demirlerin üzerine düştü. Kalbine kapının demiri saplanan trafik polisi ağır şekilde yaralandı.

Yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti - Resim : 2

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

O esnada bölgeden geçen polis ekipleri, sağlık ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Şahin Dilek'in yaşadığı kazayı gören eşi sinir krizleri geçirdi.

Yüksekten düşerek kalbine demir saplanan trafik polisi hayatını kaybetti - Resim : 3

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla ambulansa alınan Dilek, bir yandan kalp masajı yapılarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Dilek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hastaneye gelen Şahin Dilek'in eşi, yakınları ve meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Hastaneye Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da gelerek, polisin yakınları ve meslektaşlarına taziye dileklerinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER