Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık ve iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 47. bölüm dün akşam ekrana gelirken Siyah ve Beyaz takım ilk olarak iletişim oyununda daha sonra da dokunulmazlık oyununda kozları paylaştılar. Şimdi merak edilen konu bu oyunları hangi takımın kazandığı...

POSTA POSTA
Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık ve iletişim oyununu kim kazandı?

Her bölümü merakla takip edilen Survivor'ın 47. bölümü dün akşam seyirciyle buluştu. Son bölümde nefes kesen mücadeleler yaşandı. Yarışmacılar ilk olarak iletişim oyununa daha sonra ise dokunulmazlık oyununa çıktılar. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İletişim oyununu hangi takım aldı?

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Türk yarışmacıların kendi aralarında oynadığı oyunda konsantrasyon çok mühimdi. Yarışmacılar ayaklarıyal platformu dengede tutmaya çalıştılar. İletişim oyununu erkeklerde Yusuf kazandı. Kadınlarda Seda kazandı.Yusuf Atakan ve Sabriyeyi ödüle götürdü. Seda ise Sude ve Hikmet'i ödüle götürdü.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı siyah takım 10'a5 almıştı. Bu nedenle Beyaz takımın elinden geleni sahaya yansıtması bekleniyordu. Fakat ikinci dokunulmazlık oyununda yine Siyah takımın üstünlüğü vardı. Bu sefer oyun 10'a 8 bitti.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Daokunulmazlık oyunlarından eli boş dönen Beyaz takım için heyecan doruktaydı. DÜnkü konseydeeleme adayları olarak Tony ve Kyrıakos seçildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER