için kaldı

Medipol Başakşehir, Rize'de güldü

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Konuk ekip, son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçı 2-1'lik skorla kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

POSTA POSTA
Medipol Başakşehir, Rize'de güldü

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın karşılıklı ataklarına sahne olurken devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarıya etkili başlayan Başakşehir, dakikalar 52'yi gösterirken sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Manuel da Costa'nın attığı kafa golüyle öne geçti.

Kronometreler 64'üncü dakikayı gösterirken Edin Visca'nın asistinde Riad Bajic, topu filelerle buluşturdu ve konuk ekip farkı 2'ye çıkardı.

Medipol Başakşehir, Rize'de güldü - Resim : 1

79'uncu dakikada Umar Aminu'nun sürüklediği atakta Vedat Muriç, Rizespor'u umutlandıran golü attı ve skor 2-1'e geldi. Ev sahibi ekip, son bölümde beraberlik için bastırsa da girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı ve Başakşehir sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşma başladı.

Dk.20: Sol kanatta topla buluşan Mehmet Uslu'nun son çizgiye indikten sonra yaptığı ortada Vedat Muriç'in kafa vuruşunu kaleci Mert Günok yumruklarıyla uzaklaştırdı.

Dk.25: Samudio sağ kanattan ceza sahasının içerisine sürdüğü topu sol kanatta bulunan Muriç'e gönderdi. Bu oyuncunun şutunda kaleci topu kornere gönderdi.

Dk.38: Sağ kanattan Caiçara'nın yerden yaptığı ortada ön direkte Bajic'in çektiği şut az farkla yandan dışarı çıktı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarı başladı.

Dk.52 GOL! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Manuel da Costa'nın kafa vuruşu filelerle buluştu. Lider Başakşehir 1-0 öne geçti.

Dk.64 GOL! Edin Visca'nın asistinde Riad Bajic, topu filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı.

Dk.79 GOL! Umar Aminu'nun sürüklediği atakta Vedat Muriç golü atmayı başardı ve skor 2-1'e geldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER