için kaldı

Patnos'ta ‘'Özel Yumurcak Kreşi Ve Gündüz Bakım Evi‘' Açıldı

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesinde ‘'Özel Yumurcak Kreşi ve Gündüz Bakım Evi‘' açıldı.

F5HABER F5HABER
Patnos'ta ‘'Özel Yumurcak Kreşi Ve Gündüz Bakım Evi‘' Açıldı

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesinde ‘'Özel Yumurcak Kreşi ve Gündüz Bakım Evi‘' açıldı.

Patnos esnaflarından Turan Sağlam tarafından yaptırılan ve Cumhuriyet Mahallesinde hizmete açılan "Özel Yumurcak Kreşi ve Gündüz Bakım Evi"in açılışında bir konuşma yapan kreş hocalarından Selvi Kıyık, çocuklara paylaşımcı ve güven veren bir eğitimi amaçladıklarını söyledi. Kıyık, çocuklara iyi bir eğitim sunabilmek için ön kayıtlarda eğitim setleri verdiklerini belirterek, "Çocuklara verdiğimiz materyaller kanserojen maddeler içermemektedir. Parmak boyaları, simler ve verdiğimiz etkinlik sepetleri ve İngilizce eğitim materyalleri ile birlikte çocukların eğitimine katkıda bulunuyoruz. Hikaye etkinlikleri ve sanat etkinliklerinde de çocuklara paylaşımcı ve güven veren bir eğitim veriyoruz. Bu ortamda çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyacağız." dedi.

3 sınıf, uyku, oyun odası, yemekhane ve mutfaktan oluşan kreşin, dil gelişimini sağlayıcı ve geliştirici olanaklar sağlama, deneme yanılma yoluyla öğrenme, çocuğun yemek yeme, katılma, paylaşma, dinlenme becerilerini geliştirme, hayal dünyalarının özgürce gelişmesine ve kendilerini hayata hazırlamalarına yön vermelerine yardımcı olabilecek bir eğitim sistemi bulunuyor.

Kreşin açılışına Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ethem Metehan Yaşar, Patnos Belediye Başkanı Mahmut Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammer Taha Ekim katıldı.

SONRAKİ HABER