için kaldı

'Kacsaatolduson' adlı hesabının yöneticisi tutuklandı

Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, örgütün sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

VATAN VATAN
'Kacsaatolduson' adlı hesabının yöneticisi tutuklandı

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  örgütün sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden biri olduğu belirlenen ve 1  Mayıs'ta operasyonla gözaltına alınan H.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.   ByLock kullanıcısı ve 2014-2016 yıllarında Bingöl'de örgütün emniyet  yapılanmasında "mahrem imam" görevinde bulunduğu öğrenilen ve "@kacsaatolduson"  isimli hesabın da yöneticisi olduğu iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi.   Cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle  nöbetçi 6. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen H.Y, "silahlı terör örgütüne üye  olmak" suçundan cezaevine gönderildi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER