için kaldı

Sevgililer günü hediye kampanyaları tam gaz!

14 Şubat Sevgililer günü hediye kampanyaları son sürat devam ediyor.

PARALİMANI PARALİMANI
Sevgililer günü hediye kampanyaları tam gaz!

Altından hediyelik eşyaya bir çok üründe indirim ve kampanyalarda yarışıyor firmalar. İşte gözde kuyumcuların altın kampanyaları...

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştıkça altın kampanyaları da hızlandı. Kuyumculuk sektörü devleri Sevgililer Günü'ne özel kampanyalara ve indirimlere başladı.

İşte Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar:

Atasay mağazalarında 750 TL ve üzeri alışverişlerde Altın "Sonsuz Aşk" bileziği Atasay'dan hediye!

Altınbaş, Sevgililer Günü'ne özel çok şık bir altın kolye tasarladı. Altınbaş, 1-28 Şubat günleri arasında bin TL ve üzeri alışveriş yapanlara, Sevgililer Günü için özel tasarlanan pırlanta ve safir taşlarla bezenmiş beyaz altın kolye hediye ediyor.

Koçak Gold mağazalarında ve www.ekocakgold.com üzerinden yapılacak 495 TL ve üzeri alışverişlerinizde pırlantalı Aşkın Anahtarı kolye hediye !

Gülaylar'ın Sevgililer Gününe Özel başlatmış olduğu kampanyada Yapacağınız Her Alışverişe Pırlanta Kalp Kolye Hediye edilecektir.

14 Şubat tarihine kadar Gülaylar Mağazalar, satış noktaları ve www.gülaylar.com'dan yapacağınız her alışverişe, Pırlanta Kalp Kolye Hediye.

Avealılar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü birbirinden avantajlı indirimlerle karşılıyor.Sevgililerine sürpriz yapmak isteyen Avealılar mücevherattan modaya, ev dekorasyondan, çiçek ve gurme gönderimine birbirinden özel indirimlere sahip olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARALİMANI internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER