Aldığı dezenfektan 42 liradan 250 liraya çıkan avukattan şikayet

Koronavirüs endişesiyle ofise el dezenfektanı alan İstanbul Barosu'na üye Avukat Gözde İşçi Güngör, internet sitesinden 42 liraya aldığı kendisine teslim edilmeyen ürünün 10 gün sonra 250 liraya satıldığını görerek, tedarikçi firma hakkında Sağlık Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı’na şikâyette bulundu. Avukat Güngör, yaşadıklarını Demirören Haber Ajansı’na (DHA) anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aldığı dezenfektan 42 liradan 250 liraya çıkan avukattan şikayet

42 TL’DEN 250 TL’YE ÇIKTI

"Ben 42 lirayı ödemiştim, ona istinaden de göndereceklerini söylediler. Geleceğini umuyorum” diyen Avukat Gözde İşçi Güngör, “25 Şubat’ta ben bu virüsün yayılımı nedeniyle ofise dezenfektan almaya karar verdim. Bir e-ticaret sitesinden sipariş verdim, sipariş verdiğimde 42 liraydı fiyatı. Yaklaşık 10 gün bekledim. Gelmeyince bu e-ticaret sitesiyle iletişime geçtim. Neden gelmediğini sordum. Siteye girdiğimde de fiyatının 250 TL’ye kadar yükselmiş olduğunu gördüm. Bu nedenle şikayetimi belirttim. Ayrıca Ticaret Bakanlığı’na da bu hususta haksız fiyat artışıyla ilgili şikayette bulundum. Vatandaş olarak bunları yaşadım” dedi.

 “ŞİKAYET EDEREK EN AZINDAN BU FIRSATÇILARA ENGEL OLABİLİRİZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER