için kaldı

Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı: Yapma aşkım diye bağırdım

Zonguldak'ta apartmanın 8'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta'nın erkek arkadaşı B.C.A.'nın ifadesi ortaya çıktı. Nöbetçi mahkeme tarafından ev hapsi ve yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan erkek arkadaşı B.C.A., Ayşe Özgecan Usta’nın evlilik konusunda yaptıkları konuşmanın ardından balkona çıktığını belirterek "Kendimi atarım dedi. Tırabzanlara tutundu ve yüzü bana dönüktü. Hemen yanına koştum. Dur, yapma aşkım diye bağırdım. Yukarı çekmek için bileklerinden tutup mücadele ettim" dedi. Polisin ifadesine başvurduğu apartmanda yaşayanlar da B.C.A.'nın ifadesiyle örtüşen beyanlarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı: Yapma aşkım diye bağırdım

Olay, cuma günü saat 01.00 sıralarında İncivez Mahallesi Binbaşı Tahsin Sokak'ta meydana geldi. Ayşe Özgecan Usta apartmanın 8'inci katında yaşayan erkek arkadaşı B.C.A.'nın evinin terasından düştü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Ayşe Özgecan Usta, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Usta, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı evde ve apartmanda incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, Ayşe Özgecan Usta'nın erkek arkadaşı B.C.A.'yı gözaltına aldı. Ekipler, apartmanda yaşayanların da ifadesinde başvuruldu.

Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı: Yapma aşkım diye bağırdım - Resim : 1

Dün cenazeyi teslim almak için Ankara'da Zonguldak'a gelen Kenan Usta, kızının ölümüyle ilgili şüphelerinin olduğunu ve soruşturmayı bekleyeceklerini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER