Antalyalılar güzel havanın tadını çıkardı

Turizm kenti Antalya'da güneşi görenler sahile akın etti.

F5HABER F5HABER
Antalyalılar güzel havanın tadını çıkardı

Turizm kenti Antalya'da güneşi görenler sahile akın etti.

Tüm yurtta karlı ve soğuk hava etkili olurken turizm kenti Antalya'da güneş sıcak yüzünü gösterdi. Hava sıcaklığının 15 dereceyi bulduğu kentte güneşi görenler soluğu Konyaaltı sahilinde aldı. Kimileri sahil bandında yürüyüş yaparken, kimileri de kafelerde kahvelerini yudumladı. Bazı hayvanseverler ise köpeklerini gezdirmeyi ihmal etmedi. Amatör balıkçılar da güneşli havada oltalarını Akdeniz'in mavi sularına attı.

Emekli Turgut Eker, güzel havayı değerlendirmek için sahile balık tutmaya geldiğini söyledi.

Antalya'da şanslı olduklarını ifade eden Eker, kış mevsiminde buldukları güneşin keyfini çıkardıklarını, denizden nasibini aradıklarını kaydetti.

Üniversite öğrencisi Zeynep Akyürek ise, Ankara'da soğuk bir hava olduğunu aktararak, "Hava güzel, sınavlar arasında memleketime geldim. Ankara eksi 7, Antalya'da 15 derece sıcaklık var. Güneşli havanın keyfini sahilde kitap okuyarak çıkarıyorum" dedi.

Stajdan çıkan Melisa Kuşcu ise yakıcı bir güneş olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımla sahile ders çalışmaya, test çözmeye geldik. Malum YGS var. Güneşli havanın tadını çıkarıyoruz" ifadelerine yer verdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER