Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan hakem Abdulkadir Bitigen'e 'uyarı' tepkisi

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kalırken karşılaşmanın ardından Montero, Ersin Destanoğlu ve Güven Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan hakem Abdulkadir Bitigen'e 'uyarı' tepkisi

Penaltı bekledikleri pozisyonlarda hakemin VAR'a gitmemesini eleştiren Montero, "Daha iyi oynamalıydık, kazanmalıydık. Çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Formasyonları hoca maç içinde değiştirebiliyor. Üçlü başladık, dörtlüye döndük. Bunlar olabilecek şeyler. Penaltı pozisyonunu izlemedim ama hakemlerin bizim lehimize olan pozisyonlarda VAR'a gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. En azından hakem VAR'a gidebilirdi, böylece daha net olurdu her şey" diye konuştu.

"NEDEN BEN 30. DAKİKADA UYARILIYORUM?

Hakem Abdulkadir Bitigen'in kendisini uyarmasıyla ilgili konuşan Ersin Destanoğlu, "Kendi oyunumun üzerine koymaya çalışıyorum. Çalışmalarımı gerçekleştiriyorum ve bunu sahaya yansıttığımda daha iyi hissediyorum. Benim söylemek istediğim başka bir konu var. Bu ligde oyuncu olsun kaleci olsun zaman geçirmeyen futbolcu yok. Ama ben yapınca hemen uyarılıyorum, başka kaleciler yapınca 90'da sarı görüyor. Ben niye 30. dakikada uyarılıyorum da diğerleri 90. dakikada uyarılıyor? Şu an sadece Abdülkadir Hoca açısından söylemek istemiyorum. Daha dikkatli olmalarını istiyorum." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER