Virüs kente yayıldı! Giriş ve çıkışlara 3 gün kısıtlama getirildi

Kilis'te, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında kente giriş çıkışların bugün dahil 3 gün süreyle kısıtlanmasına karar verildi.

VATAN VATAN
Virüs kente yayıldı! Giriş ve çıkışlara 3 gün kısıtlama getirildi

Dün Kilis Valiliği, Gaziantep’te faaliyet gösteren sanayi üretim tesisindeki Kilisli çalışanlara corona virüs bulaşması nedeniyle virüsün kentte yayıldığını kaydetmişti.   GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAK   Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun  toplanarak yeni kararlar aldığı belirtildi. Bu kararlar doğrultusunda virüsün  yayılmasını önlemek için şehre, bugünden itibaren 10 Mayıs Pazar günü saat  24.00’e kadar giriş ve çıkışların istisnai haller dışında kısıtlanmasına karar  verildiği bildirildi.   Açıklamada, akraba ziyareti veya hafta sonu izinlerini değerlendirme  gibi gerekçelerle Gaziantep ve Hatay'dan kente yoğun bir geliş olması nedeniyle  böyle bir karar alındığı aktarıldı.   Bu arada, giriş ve çıkış kısıtlaması bulunan büyükşehirlerdeki  kuralların Kilis için de geçerli olacak şekilde uygulanacağı öğrenildi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER