için kaldı

Kocaeli’de ahşap ev ile ahır, alev alev yandı...

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, 2 katlı ahşap ev ile yanında bulunan ahır, itfaiye ekiplerinin 4 saatte söndürdüğü yangında kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kocaeli’de ahşap ev ile ahır, alev alev yandı...

Gölcük'ün Selimiye Mahallesi’nde, Muhammet B.’ye ait 2 katlı ahşap evde saat 03.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede evin yanında bulunan ve boş olan ahıra da sıçradı. Evdekiler hemen dışarı çıkarken, haber verilmesi üzerine bölgeye Gölcük, Başiskele ve İzmit’ten itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında ev ve ahır, kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER