için kaldı

Kayseri İl Sağlık Müdürü Benli'den koronavirüs açıklaması

Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kentte henüz tespit edilmiş yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası bulunmadığını bildirdi.

VATAN VATAN
Kayseri İl Sağlık Müdürü Benli'den koronavirüs açıklaması

Benli, bazı televizyon kanallarındaki Kovid-19 haberlerinde, Kayseri  plakalı bir ambulansın görüntülerinin yer alması üzerine sosyal medya hesabından  yaptığı açıklamada, televizyon kanallarındaki görüntü ile "Kayseri'de koronavirüs  var" algısı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, şunları kaydetti:   "Havaalanında, yurt dışından gelen hastalarımız ön hekimlerimizin  muayenesinden geçirilmektedir. Riskli olacağı düşünülenler yine mahallinde  enfeksiyon hastalıkları uzmanları tarafından değerlendirilip muayene  edilmektedir. Şüpheli vaka olarak belirlenenler 112 ambulansımız ile referans  hastanemize korunmalı bir şekilde taşınmaktadır. Sonuçları da Bakanlığımız  paylaşmaktadır. Bu görüntü geçen hafta çekilmiştir. Kayseri'de henüz tespit  edilmiş vaka yoktur."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER