Savaşın en kritik anında bir anda yok oldu! Dünya Rus bakanı konuşuyor

Dünya Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta birinci ayı doldururken herkesin kulağı bölgeden gelecek haberlerde. Çatışmalar şiddetlenerek devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin’in sağ kolu olan ve onun yerini alabileceği düşünülen Savunma Bakanı Sergey Şoygu ise bir süredir ortalıkta görünmüyor…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Savaşın en kritik anında bir anda yok oldu! Dünya Rus bakanı konuşuyor

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu 11 Mart’tan beri ortalıkta görünmedi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın en kilit isimlerinden olan ve Putin’e en yakın mesafede duran Şoygu’nun yokluğu dünya kamuoyunda soru işaretleri yarattı.

Kameraların önünde son görünüşünün üzerinden neredeyse iki hafta geçen bakan için hasta olduğu ve bu yüzden ortalarda olmadığı yorumları yapılsa da Putin’in, en yakınındakiler bile olsa, insanları defterinden silme hızı ve kararlılığı bilindiği için Şoygu’nun yokluğu endişe yarattı.

EN SON 11 MART’TA GÖRÜLDÜ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER