Kırklareli'nden Çataklı miniklere hediye paketi

VAN'ın Çatak İlçesi'nde bulunan Balköpüğü ve Çemlik İlkokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Zuhal Engin ve Ezgi Sezgin'in çabaları sonucu Kırklareli'nin Vize ilçesi'nden miniklere çok sayıda kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi gönderildi. Minik öğrenciler için hazırlanan hediye paketleri, düzenlenen yerli malı haftası kutlamasında ilçe kaymakamı Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet...

F5HABER F5HABER
Kırklareli'nden Çataklı miniklere hediye paketi

VAN'ın Çatak İlçesi'nde bulunan Balköpüğü ve Çemlik İlkokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Zuhal Engin ve Ezgi Sezgin'in çabaları sonucu Kırklareli'nin Vize ilçesi'nden miniklere çok sayıda kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi gönderildi. Minik öğrenciler için hazırlanan hediye paketleri, düzenlenen yerli malı haftası kutlamasında ilçe kaymakamı Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet Akgül tarafından öğrencilere dağıtlıdı.

Çatak İlçesi'nin Balköpüğü Anaokulu ve Çemik İlkokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Zuhal Engin ve Ezgi Sezgin'in daha önce geçici süreyle görev yaptıkları Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Vize Anaokulu Müdürü Nermin Öztürk ile görüşerek görev yaptıkları okullardaki öğrencilerinin maddi durumları hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Öztürk de bir yardım kampanyası başlattı. Öztürk'ün çağrısı üzerine veliler bu kapmpanyaya büyük destek verince çok sayıda kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemesi toplandı. Toplanan yardım paketleri de Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Van'ın Çatak İlçesi'ne ulaştırıldı.

Okula getirilen koliler, Balköpüğü Okul Müdürü Ayfer Babur, öğretmenler Hayrunnisa Süzen, Zuhal Engin ve Ezgi Sezgin tarafından her öğrenci için ihtiyaca göre paketlendi. Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül'ün eşi Demet Akgül'ün de katılımıyla velilerle yerli malı haftası kutlanması yapıldı. Kutlamanın ardından da miniklere gelen hediyeler dağıtıldı. Düzenlene programda bir konuşma yapan Demet Akgül, dayanışmaya büyük ihtiyaç duyulan bir dönemde gelen yardımların büyük anlam ifade ettiğini belirterek, "Bizler, miniklerimize küçük yaşta paylaşmak, kardeşlik ve birlik olmanın önemini anlatır ve gösterirsek güzel günler bizi bekliyor demektir. Hele ki son zamanlarda yaşadığımız olaylar bizlere daha da kenetlenmemiz gerektiğini açık bir şekilde göstermektedir. Böyle bir dönemde bu anlamlı sevgi dokunuşları için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

(DHA - Hudayi GÜMÜŞ)
SONRAKİ HABER