için kaldı

Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta

MediaMarkt yeni kampanyası ile özellikle iş ve eğlence amaçlı teknoloji ürün arayanları uygun fırsatlar sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta

Avrupa'nın açık ara en büyük teknoloji perakende zinciri olan MediaMarkt yeni kampanyası ile hem iş dünyasının hem de bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta

MediaMarkt, dönemin tüketici ihtiyaçlarına paralel müşterilerinin diledikleri yerde çalışmalarını ya da eğlenmelerini sağlayacak ve ihtiyaçlarına çözüm olan IT teklifleri bu kampanya ile buluşturuyor. 6-9 Temmuz tarihlerinde geçerli olan IT kategorisine özel bu kampanya "Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta” sloganıyla hayata geçiyor.

Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta - Resim : 1

Kampanya kapsamında normal fiyatı 3.199 TL olan Acer Swift1/SF114-32-P3JY dizüstü bilgisayar 2.999 TL, normal fiyatı 499 TL olan Hometech Alfa 7M tablet bilgisayar 449 TL ve normal fiyatı 1099 TL olan Lenovo Tab E10 tablet bilgisayar ise 999 TL fiyat etiketi ile satılacak.

Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta - Resim : 2

Kampanya kapsamında farklı fırsatların olduğunu da hatırlatalım. Bu yeni MediaMarkt kampanyası ile ilgili detayları internet sitesinde bulabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER