için kaldı

Celal Can Algül'den sevgilisi Derya Şensoy'a sürpriz parti

Derya Şensoy yeni yaşını önceki akşam ailesi ve arkadaşlarıyla kutladı. Sevgilisine pırlanta küpe hediye eden Celal Can Algül, “Sevgilim ne isterse yaparım” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Celal Can Algül'den sevgilisi Derya Şensoy'a sürpriz parti

Derya Şensoy doğum gününü önceki akşam Cihangir’deki Rika adlı mekanda kutladı. Oyuncu, 32 yaşına girdiğini ve sevdikleri yanında olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Babası Ferhan Şensoy’un adının baş harfi olan ‘F’ kolyesiyle dikkat çeken oyuncu, “Sağlık, mutluluk ve huzur diledim” dedi.

Celal Can Algül'den sevgilisi Derya Şensoy'a sürpriz parti - Resim : 1

Derya Baykal, kızının Celal Can Algül ile ilişkisi hakkında “Kızımın mutlu olması beni de eder. Onlara bıraktım her şeyi ve kızım mutlu” dedi.

Sevgilisinin ne hediye ettiği sorulduğunda ise “Yarın açıp bakacağım” diye yanıt verdi. Sevgilisine pırlanta küpe hediye ettiği öğrenilen Celal Can Algül, mekan çıkışı sorular üzerine “Sevgilim ne isterse yaparım” diyerek aşkını dile getirdi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER