Bakan Kurum: Konyaspor’un hayali de rüyası da kanatları da var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konyaspor’un 100. Yıl Etkinlikleri’nin açılış galasına katıldı. Amerikalı profesyonel boksör merhum Muhammed Ali’nin “Hayali olmayanların kanatları da olmaz.” sözünü hatırlatan Bakan Kurum, “Hamdolsun Konyaspor’umuzun, Anadolu kartallarımızın hayali de rüyası da kanatları da vardır. Bu büyük aileyle birlikte başarıdan başarıya koşacaktır.” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kurum: Konyaspor’un hayali de rüyası da kanatları da var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Dedeman Otel’de düzenlenen Konyaspor’un 100. Yıl Etkinlikleri Galası’na katıldı.

Galada konuşan Bakan Murat Kurum, 100 yıl önce kurulan Konyaspor’un genç bir beden eğitimi öğretmeninin fikriyle filizlenen bir spor hareketi olarak doğduğunu, aradan geçen yıllar içerisinde Konya Gençlerbirliği, Konya İdman Yurdu ve Konyaspor’un birleşerek tek bir yumruk hâline geldiğini, yeşil beyaz renkler ve çift başlı kartal arması altında buluşarak bugün milyonlarca insanın bağlandığı, yeşil-beyaz bir tutkuya dönüştüğünü söyledi.

Konyaspor’un bir asır boyunca birçok başarılara imza attığını belirten Bakan Kurum, “Taraftarımızın da dediği gibi, Anadolu’nun Hükümdarı Konyaspor; ‘Bir milletin sporda gösterdiği azim onun istikbalini yükseltir.’ anlayışına hep sıkı sıkıya bağlı kaldı. Ben Konya’mızın, bundan sonra da ülkemizin sportif başarılarına büyük katkılar sağlayacağına, her Konyalı gibi yürekten inanıyorum, sizlere güveniyorum.” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER