için kaldı

Bilecik'te kaza: 1 ölü, 2 yaralı

BİLECİK yakınlarında otomobil bariyerlere çarptı, kazada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.Kaza Bilecik-Bozüyük karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Bilecik istikametine gitmekte olan Necdet Öz yönetimindeki 06 YFT 45 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerle çarptı. Kazada araçta bulunan Gülten Öz öldü, sürücü olan eşi...

F5HABER F5HABER
Bilecik'te kaza: 1 ölü, 2 yaralı

BİLECİK yakınlarında otomobil bariyerlere çarptı, kazada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.
Kaza Bilecik-Bozüyük karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Bilecik istikametine gitmekte olan Necdet Öz yönetimindeki 06 YFT 45 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerle çarptı. Kazada araçta bulunan Gülten Öz öldü, sürücü olan eşi Necdet Öz ile oğlu Berken Öz yaralandı. Baba-oğul, ambulansla kaldırıldıkları Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Otomobilde sıkışarak ölen Gülten Öz'ün cesedini olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri araçtan çıkardı. Gülten Öz'ün cesedi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
FOTOĞRAFLI
(DHA - Cafer ELMAS)
SONRAKİ HABER