Portekizliler duyurdu! Aboubakar ve Galatasaray...

Portekiz basınından Sport TV'de yer alan habere göre; Galatasaray, Aboubakar için Porto'ya resmi teklini iletti. Haberde; Aboubakar'ın Portekiz ekibinden ayrılması için doğru zaman olduğu vurgulandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Portekizliler duyurdu! Aboubakar ve Galatasaray...

Takvim'in iddiasına göre Galatasaray yönetimi, Porto'ya 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu önerdi. Aboubakar'a da 1 yıl için 3 milyon Euro maaş teklifi yapıldı.

Aboubakar'ın da daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması ile oynadığı için Galatasaray'a sıcak baktığı ve gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Kamerun'lu yıldızın kendisini yeniden ispatlamak için bunu bir fırsat olarak gördüğü konuşuluyor.

2016-17 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Aboubakar'ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon 11 maçta 589 dakika süre alan Aboubakar, 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER