Kürşat Başar: Her ilişki aşk değil,olması da gerekmiyor

Kürşat Başar, yeni kitabı için bu kez arayı çok açmadı. ‘Aklımda Hep Sen’, birdenbire ortadan kaybolan bir babanın bıraktığı büyük boşluğu nasıl doldurabileceğini bilemeyen Ebru’nun hikâyesi...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kürşat Başar: Her ilişki aşk değil,olması da gerekmiyor

Geçen yıl, aşk ve ilişkiler üzerine kısa hikâye ve yazılarınızı derlediğiniz ‘Bazen Unutmak İstersin’ için söyleşmiştik. Bir yıl dolmadan, yeni romanınızla karşımızdasınız.

‘Aklımda Hep Sen’, iki-üç yıldır üzerinde çalıştığım bir romandı. Belki uzun zamandır aklımda olan bazı temalar daha sonra bir araya geldi. Son beş-altı ayda tamamen yeniden yazıldı.

 Babası tarafından terk edilen, bu travmayı yaşarken hayatının ilk ve son gerçek aşkını bulan bir genç kızın, Ebru’nun hikâyesini anlatıyorsunuz. Türkiye’de babaların çocuklarıyla kurduğu ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER