için kaldı

Kağızman'da PKK mayınına basan Uzman Çavuş şehit oldu(2)- YENİDEN

KARS'ın Kağızman ilçesi ile Karakurt arasında yol kesen PKK'lıların araçları yakmasının ardından trafiğe kapatılan karayolunda teröristlerce yerleştirilen mayına basan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe şehit oldu.Terör örgütünün Kağızman Belediyesine ait otobüs, 1 TIR ve 3 kargo kamyonunu yakmasından sonra bugün saat 12.30'da bölgede araştırma yapıldığı sırada teröristlerce...

F5HABER F5HABER
Kağızman'da PKK mayınına basan Uzman Çavuş şehit oldu(2)- YENİDEN

KARS'ın Kağızman ilçesi ile Karakurt arasında yol kesen PKK'lıların araçları yakmasının ardından trafiğe kapatılan karayolunda teröristlerce yerleştirilen mayına basan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe şehit oldu.
Terör örgütünün Kağızman Belediyesine ait otobüs, 1 TIR ve 3 kargo kamyonunu yakmasından sonra bugün saat 12.30'da bölgede araştırma yapıldığı sırada teröristlerce tuzaklanmış mayının patlaması sonucu 35 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe ağır yaralandı. Uzman Çavuş Gökçe kaldırıldığı Kağızman Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü. Şehit Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin cenazesi, memleketi olan Osmaniye'ye gönderilecek.
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.
FOTOĞRAFLI
(DHA - Bedir ALTUNOK- İlhami TURAN)
SONRAKİ HABER