için kaldı

Nermin, Ölüme Atlamadan Önce Arkadaşına Mesaj Atmış

ADAPAZARI’nda D-100 Karayolu üzerinde Sakarya Köprüsü'ne çıkarak kendisini Sakarya Nehri'nin azgın sularına bırakan 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Nermin Korkmaz, tüm aramalara rağmen bulunamadı. İntihar ettiği gün çalıştığı iş yerinden çıkartıldığı belirtilen Korkmaz'ın, aynı gün yakın arkadaşına da, "Ablam ben ardımda yetim bırakıyorum. Son kez sabah kokusunu aldım" diye...

F5HABER F5HABER
Nermin, Ölüme Atlamadan Önce Arkadaşına Mesaj Atmış

ADAPAZARI’nda D-100 Karayolu üzerinde Sakarya Köprüsü'ne çıkarak kendisini Sakarya Nehri'nin azgın sularına bırakan 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Nermin Korkmaz, tüm aramalara rağmen bulunamadı. İntihar ettiği gün çalıştığı iş yerinden çıkartıldığı belirtilen Korkmaz'ın, aynı gün yakın arkadaşına da, "Ablam ben ardımda yetim bırakıyorum. Son kez sabah kokusunu aldım" diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Adapazarı’nda dün akşam saatlerinde D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü'ne çıkan Nermin Korkmaz köprünün korkuluklarında bir süre bekledi. Olay yerine gelen babası Süleyman Korkmaz'ın da çabalarına rağmen, kendisini eriyen kar sulanının etkisiyle kabaran Sakarya Nehri'ne bıraktı. Babasının, "Sen nasıl böyle bir şey yaparsın kızım" dediği anda, "Ben kimseye kahpelik yapmadım" deyip kendisini 15 metre yükseklikten suya bırakan Nermin Korkmaz, bölgede yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

İNTİHAR MESAJLARI

9 yaşındaki kızına hamilei olduğu sırada eşinden ayrılan ve Adapazarı'nda annesi, babası, anneannesi ve 2 kardeşiyle birlikte yaşayan Nermin Korkmaz'ın, intiharından önce reklam tanıtım organizasyon işi yapan arkadaşı Tülay Ataoğlu adlı arkadaşına mesaj gönderdiği de ortaya çıktı. Arkadaşının intiharıyla ilgili gelişmeleri anlatan Tülay Ataoğlu, onun bilinen hiçbir sorunu olmadığını belirterek şunları söyledi:

CEP TELEFONUNDAN YERİ BELİRLENDİ

"Daha önce benim yanımda çalışıyordu. Kış sezonunda işlerde azalma olunca fabrikada çalışmaya başlamıştı. Dün saat 01.30 gibi ‘Tülay abla hakkını helal et’ diye mesaj attı. Aradım mesgula aldı. Sonra 'çok kötüyüm, son mesajım' diye ikinci mesajı atınca, çalıştığı işyerini aradık. Burada işten çıkartıldığını söylediler. Sonra üçüncü mesaj geldi. O mesajda da ‘Ablam ben ardımda yetim bırakıyorum. Son kez sabah kokusunu aldım’ diye yazıyordu. Bunun üzerine polise haber verdik. Anne babasıyla birlikte yaşadığından ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan da yardım aldığı için polisler adresini buldu. Evine giderek babasını alıp cep telefonundan da nerede olduğu belirlendi. Sorasını biliyorsunuz."

BABADAN İHMAL İDDİASI

Yakınları, kameralar tarafından da saniye saniye kaydedilen intiharda, ihmal olduğu öne sürdüler. Olay sırasında genç kadının mesajlarının Emniyete bildirildiği ve olay yerinde gerekli önlemler alınmadığı öne sürüldü. Ceset arama çalışmalarına katılan baba Süleyman Korkmaz, kızının intiharında ihmal olduğunu söyleyerek, ‘Hiç kimse müdahale etmedi. Aşağıya bot konulur veya başka şey yapılırdı" dedi.

(DHA - Zafer TOKUŞ Aziz GÜVENER)
SONRAKİ HABER