için kaldı

Minik Serçe’yle kendilerinden geçtiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Sezen Aksu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri yeni evli çift Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay da izledi.

F5HABER F5HABER
Minik Serçe’yle kendilerinden geçtiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Sezen Aksu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri yeni evli çift Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay da izledi.

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü sanatçı Sezen Aksu, sevilen şarkılarıyla hayranlarını mest ederken yaptığı esprilerle de gülme krizine soktu. Konser, kapıda oluşan yaklaşık 500 metrelik kuyruk nedeniyle 45 dakika geç başladı. Konseri aralarında yeni evli çift Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay, sanatçı Ege, Yeliz Yeşilmen'in de bulunduğu 2 bin 500 kişi izledi.

Aksu, konserine 'Yeni ve Yeni Kalanlar' şarkısı ile başladı. Zaman zaman izleyiciler ile sohbet eden Aksu, havanın sıcak olduğunu söyleyerek esprili bir dille "Vantilatörler çalışıyor mu? Hiç hissetmiyorum ya. Ay yanıyorum ya bu ne? Ay çok sıcak yemin ediyorum. Zaten sıcak sevmem. Bir de sonradan başka sıcaklar da bastı. İyice asabım bozuk. Ay hep böyle gülün inşallah. Siz güldükçe yüreğim yağ bağlıyor. Şarkı söylemekten daha çok seviyorum sizi güldürmeyi. Malum gündem canavarı ülkemizde gülünecek zaman çok az olduğu için benim için çok önemli. Yaptığım işin en önemli kısmı sizin yüzünüzü güldürebilmek" dedi.

"ÖYLE BİR BABAM VARDI Kİ BENİM"

Şarkı aralarında konuşmaya devam eden Aksu, zayıfladığını ifade ederek, "Öyle bir babam vardı ki, o baba yüzünden aklım başımda kalmak zorunda kaldı. Yoksa bu o kadar ilginç bir şey ki sahneye çıkan insanların ruh dünyası. Gerçekle bağlantıları zayıf. Kafadan kabul edeceksiniz. Hayalle gerçek arasında işte öyle. Ne olursa olsun kendilerini ortaya atmak isterler. Kendimi de tahlil ederek söylüyorum. İçgüdüsel bir şey ama zaten bunu bir çocuklar yapar. Vardır ya misafir gelince hemen bir takla atar, oynamaya kalkar. Bir de bir türlü yetişkin olamayan bizim cins. İlla bir masanın üstüne çıkıp oynayasımız vardır bizim" diye konuştu.

"İÇİME TUĞÇE KAZAZ KAÇTI"

Hayranları ile konuştuğu sırada bir izleyicinin, "20 yıl önceki halinize dönmüşsünüz" demesi üzerine, "İçime Tuğçe Kazaz kaçtı" diyen Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Habire ameliyat oluyorum biliyorsunuz. Karnım içime kaçtı. Tuğçe Kazaz olacağım yakında. 37 yaşındaydım, rahmimi aldılar. Sonra pankreasın yarısı gitti. Sonra kalın bağırsağımdan ciddi bir bölüm aldılar. Meğer o ne büyük bir çileymiş. Ben normal bir hayat nasıl olur, bilmiyordum. Normalimdi yani o benim. Ben de ondan sonra bir erime, bir bel içeri girsin, kalça çıksın. Bana bir şeyler oldu. 20 yaşıma mı geldim. Ay ne sevimli. Eskiden kadınlar böyle idi. Şimdi hepinize geldi bu hal. Güzellik deyince düşer bayılırız. Şimdi adamlar da böyle oldu. Neler biliyorum neler" dedi.

Aksu, konserde 'Değer mi hiç', 'Yol Arkadaşım', 'Sarı Odalar', 'Eskidendi', 'Keskin Bıçak', 'Rakkas' ve ‘Küçüğüm' gibi birçok unutulmaz parçalarını da seslendirdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER