Hayranlarıyla nostalji yaptı

Ünlü pop müzik sanatçısı Çelik, Marmaris'te düzenlenen Nostalji Partisi'nde hayranlarıyla buluştu.

F5HABER F5HABER
Hayranlarıyla nostalji yaptı

Ünlü pop müzik sanatçısı Çelik, Marmaris'te düzenlenen Nostalji Partisi'nde hayranlarıyla buluştu.

Marmaris'te bir mekanda düzenlenen 'Nostalji Partileri'nin ilki pop sanatçısı Çelik ile başladı. Ünlü sanatçı, diskoyu dolduran yaklaşık 4 bin hayranının karşısına 90'lı yıllarda sevgililerin dilinde hit olan 'Hercai' isimli parçasıyla çıktı. Hayranları cep telefonlarının ışıklarıyla Çelik'e destek verdi. Çelik, 'Cici kız', 'Meyhaneci' ve 'Ateşteyim' gibi sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Çelik, bir ara kendisine ayrılan masada, hayranlarının selfie çılgınlığına da katıldı.

Sahneye çıktığı mekanlarda video çekimi yaptırarak Twitter ve Facebook'ta paylaştığını belirten Çelik, "Sosyal medyadaki paylaşımlarla aradan 24 yıl geçmesine rağmen halen hayranlarım benimle birlikte şarkılarımı coşkuyla seslendiriyor, bunu herkesin görmesini istiyorum" dedi.

Areena Club Disko sahibi Kamil Issı, "Nostalji partilerin ilkini Çelik ile başlattık. Yaz boyunca 1990 yılların gözde olmuş Burak Kut, Nil Burak ve Yonca Evcimik gibi sanatçılar ile devam ettireceğiz" dedi

(İHA)

SONRAKİ HABER