için kaldı

Biz adını bile bilmiyoruz, o dünyayı yönetmek istiyor

En zenginlerin servetine servet katan kişi o. Ama ne internette doğru düzgün bir fotoğrafı var ne de bir Wikipedia sayfası. Adını duymuş olan bile pek az. Huzurlarınızda perde arkasındaki adam Divesh Makan…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Biz adını bile bilmiyoruz, o dünyayı yönetmek istiyor

"Silikon Vadisi'nin örümceği" olarak da bilinen Divesh Makan ismini birçoğumuz ilk defa duyuyoruz belki ama o dünyanın en etkili insanlarından biri. Mesleği "yatırımcılık" diye geçiyor ama toplam servetini kimse bilmiyor. "Silikon Vadisi'nin en zor girilen kulübü" diye bilinen Iconiq Capital'ın patronu. 

Telefon rehberinde ve portföyünde Zuckerberg'den Tom Hanks'e çok geniş yelpazede ünlü ve zengin insanlar bulunuyor. Birlikte çalışacağı kişilerde aradığı en önemli özellik ise ağzı sıkı olmak. Müşteri ağını sürekli bir adım ileriye taşımaya çalışan Makan, bu kritere uymayan kişileri ise servetleri ve ünleri ne olursa olsun elinin tersiyle itmesiyle ünlü. Bu listeye en son Kanye West eklendi.

Hayatının neredeyse her anını kameralar önünde yaşayan, yaptıklarının ve söylediklerinin sınırı olmayan rap'çi Kanye West, tanışma görüşmesinde Makan'ı etkilemeyi başaramadı. Bütün zenginliğine karşın, tabloid gazetelerde boy boy haberlerinin çıkması ve sık sık tartışmaların kıyılarında dolaşması, Makan'ın gözünde West'in hanesine eksi puan olarak yazıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER