Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe'de süre azalıyor, belirsizlikler sürüyor! Yeni teknik direktör kim olacak?

F.Bahçe’de her şey yeni teknik direktöre bağlı... Hazırlıkların başlayıp kampa gidilmesi, alınacak futbolculardan gönderilecek isimlerin belirlenmesine kadar her konu için başkan Ali Koç’un yeni teknik direktörün ismini açıklaması bekleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi: Fenerbahçe'de süre azalıyor, belirsizlikler sürüyor! Yeni teknik direktör kim olacak?

Spor Arena / Süleyman ARAT - F.Bahçe’de belirsizlik noktasındaki her şey, yeni hocanın adının açıklanacağı güne bağlı... Yeni sezon için top başı yapılacak günden, Topuk Yaylası kamp tarihine, Samandıra’da yaşanması beklenen ekip değişiminden, yolların ayrılacağı futbolcuların belirlenmesine, yeni sportif direktörden, yeni transferlere kadar her konu yeni teknik adamın açıklanmasıyla peş peşe netleşecek. 

GÖRÜŞMELER SIR GİBİ

Bir yandan yeni bir yönetim kurulu oluşturup diğer yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Başkan Ali Koç’un kafasında yeni teknik direktörün adının net olduğu ancak açıklamak için seçimi ve EURO 2020’nin akışını beklediği iddia ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER