için kaldı

Muhteşem Kirpikler İçin 8 Rimel Tüyosu

Her makyaj yaptığımızda kirpiklerimizin uzun ve gür hale getirmenin yollarını arıyoruz. Bunun için de hepimizin çantasında mutlaka uzun ve kalın gösteren rimeller vardır. Peki birçoğumuzun asla atlamadığı en önemli adım olan rimel kullanmanın da püf noktaları yok mu? Gelin beraber bakalım...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Muhteşem Kirpikler İçin 8 Rimel Tüyosu

MUHTEŞEM KİRPİKLER İÇİN 8 RİMEL TÜYOSU

1. Rimelden önce kirpiklerinizi kıvırın. Kirpiklerinizi kıvırıcılar kirpikleri kıvırmak ve uzun göstermek için özel olarak tasarlanmış bir araçtır. Kirpiklerinizi kıvırıcıya tutturun ve birkaç saniye tutun.

2. Kirpiklerinizi daha da hacimlendirmek için toz kullanın. Rimeli sürmeden önce kirpiklerinize bebek pudrası sürün. Bir kat maskara uygulayın, ardından bir göz farı fırçasıyla pudrayı kirpikleriniz hala rimel ile ıslakken uygulayın. Ardından bir kat daha maskara sürüp bitirin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER