İç çamaşırlarını bulamayan genç kız görüntüyü izleyince şoke oldu!

Bursa’da, evinin önüne astığı iç çamaşırlarını bulamayan genç kız güvenlik kamerası görüntülerini izleyince soluğu polis merkezinde aldı.

POSTA POSTA
İç çamaşırlarını bulamayan genç kız görüntüyü izleyince şoke oldu!

Bursa’da, bir evin önüne asılı kadın iç çamaşırını çalan şüpheli güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera görüntülerini inceleyen polis, arama çalışmaları başlattı.

Yıldırım ilçesinin Arabayatağı Mahallesi'ndeki bir binanın giriş katında oturan aile, kurutmak için pencerelerinin önüne çamaşır astı. Sokaktan geçerken asılı çamaşırlara bir süre çevreyi kontrol ederek yaklaşan şüpheli, bunların arasında bulunan kadın iç çamaşırlarını alarak uzaklaştı.

İç çamaşırlarını bulamayan genç kız görüntüyü izleyince şoke oldu! - Resim : 1

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Hırsızlığı çamaşırlarını toplamaya gelen T.Y. fark etti. Topladıkları arasında çamaşırlarını bulamayan genç kız, güvenlik kameralarından çalındığını gördü. Polis merkezine giderek şikayetçi olan T.Y, görüntüleri de sosyal medyada paylaştı.

Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi arama çalışmalarını başlattı.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER