için kaldı

Yılbaşında hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin son hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre bugün Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Antalya ve Isparta çevreleri ile Burdur'un doğusunun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Meteoroloji bugünden itibaren hava sıcaklıklarının artacağını duyururken, ülkemizde batı kesimler dışında ülkemizde önemli bir yağış görülmeyeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji açıklamasında 'Yılbaşında hava nasıl olacak?' sorusu da yanıt buldu. İşte 31 Aralık 2020 perşembe ve 1 Ocak 2021 cuma günü hava durumu tahminleri...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yılbaşında hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin son hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Antalya ve Isparta çevreleri ile Burdur'un doğusunun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

BUGÜNDEN İTİBAREN SICAKLIKLAR ARTIYOR

Ülkemizde mevsim normalleri civarı ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artamaya başlayacağı ve hafta sonu kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 7 ila 10, diğer bölgelerde 3 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER