Müjde! Türkiye'de akıllı telefon fiyatları düştü!

Peki Türkiye'de fiyatlar asla düşmez diyenler şimdi neredeler? İşte üretimin başlamasıyla birlikte fiyatlarda ilk düşüşler başladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Müjde! Türkiye'de akıllı telefon fiyatları düştü!

Kısa bir süre önce hazırladığımız özel içerikte, Türkiye'de akıllı telefon fiyatlarının düşeceğine ilişkin bilgileri takipçilerimizle paylaşmıştık. Kimileri bu bilgilere inanırken, kimileri ise Türkiye'de telefon fiyatlarının asla düşmeyeceğini söyleyerek dalga geçmişlerdi.

Şimdi ise geldiğimiz noktada, ülkemizde üretilmeye başlayan modellerin fiyatlarının gerçekten düştüğünü görüyoruz. Hem de öyle böyle değil. Fiyatlarda ciddi düşüşler mevcut.

Bu düşüşün nedeni ise Türkiye'de akıllı telefon üretiminin başlamış olması. Dilerseniz bu konu ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere üretimin başlamasıyla birlikte fiyatlarda da düşüşler gerçekleşmeye başladı. Elbette gönül isterdiki bu düşüş giriş seviyesi yerine üst segment modellerde gerçekleşsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu da olacaktır.

Şimdilik ülkemizde giriş seviyesi modeller geliştiriliyor. Lakin önümüzdeki süreçte orta segmentin üst basamağına hitap eden modeller de Türkiye'de üretilmeye başlayacaktır. Sonrasında ise üst segment cihazlar Türkiye'den Avrupa'ya ihraç edilecektir. Elbette bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Şimdilik akıllı telefon üretiminde emekleme aşamasındayız. Fakat koşmaya başlayacağımız zamanlar da çok uzakta değil.

Peki şimdi ne diyeceksiniz? Hani Türkiye'de asla fiyatlar düşmezdi? Bu sefer ki yorumunuz ne?

Yorumlarınız bizim için önemli. Her türlü yorumu titizlikle okuyor ve değerlendiriyoruz.

Destek olmak için YouTube kanalımıza abone olabilir ve videolarımızı beğenebilirsiniz.

Kanalımıza hızlı bir şekilde abone olmak için buradaki linki kullanabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER