Sultanbeyli'de uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheli yakalandı

SULTANBEYLİ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılı Ocak ve Şubat aylarında düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheliyi gözaltına aldı, operasyonlarda 1 kilo 519,6 gram uyuşturucu madde ve 22 adet hap ele geçirdi. 180 aranan şüpheliyi de yakalayan ekipler, yine hırsızlık olaylarına karışan 90 şüpheliyi de gözaltına aldı. Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay suçlularla ve özellikle uyuşturucu tacirleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın zehirlenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sultanbeyli'de uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheli yakalandı

Sultanbeyli'de uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheli yakalandı - Resim : 1UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 106 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2021 yılı Ocak ve Şubat aylarında uyuşturucuyla mücadele kapsamında 66 adet operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 106 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kilo 519,6 gram uyuşturucu madde ve 22 adet hap ele geçirildi.

HIRSIZLIK OLAYLARINA İLİŞKİN 90 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER