Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığının perde arkası!

2021’i Çeşme’de Oğuzhan Koç’la karşılayan Demet Özdemir, ilişkileri ortaya çıkınca gazetecilere, “Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” diye espri yapmıştı. İkili, 2022’ye kısa bir süre kala yollarını ayırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığının perde arkası!

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un ilişkisi bitti. Daha önce de ayrılık haberleriyle gündeme gelen iki ünlü isim, iddiaya göre bu kez kesin olarak yollarını ayırdı. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine nokta koyan çiftin yakın çevrelerine, “Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok” dediği öğrenildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un ilişkisi, 2020’nin son günlerinde sürpriz şekilde başlamıştı. Yağmur Tanrısevsin’le 5 yıllık ilişkisini noktalayan Koç’un adı, onun yakın arkadaşı Özdemir’le gündeme gelmeye başlamıştı.

2021’İN ‘AŞK BOMBASI’YDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER