Murat Boz'dan corona virüs mesajı

Sanat dünyasından birçok ünlü isim corona virüs nedeniyle evlerine kapandı. Şarkıcı Murat Boz ise karantina günlerinden çıkardığı dersi takipçileriyle paylaştı.

POSTA POSTA
Murat Boz'dan corona virüs mesajı

Corona virüs alınan tüm tedbirlere rağmen dünyada yayılmaya devam ediyor. Şarkıcı Murat Boz, bu sürecin kendisine hissettirdikleriyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Murat Boz, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bu zor zamanlarda bakıp da görmediğini öğreniyor insan. Belki bildiklerimizdi onlar ama kolay unutmaya meyilli olduğumuzdan, bırakmışız hepsini bir kenara… Farkına varıyoruz, zor yoldan da olsa bakıp geçtiklerimizi görüyoruz yeniden. Önemli olanın farkına varmaya başlıyoruz. Aslında ne kırılganmışız ve birbirimize ne denli bağlıymışız, anlıyoruz."

"İhtiyacımız olan ‘Sevgi’, ‘Saygı’, ‘Şefkat’, ‘Merhamet’, ‘Anlayış’, ‘Güven’… Farklı düşünene, farklı görünene, farklı bakana, aslında parçası olduğumuz ama sanki değişmişiz gibi davrandığımız doğaya, tüm canlılara, hayvanlara saygı, yaşam hakkına saygı… Anlamaya başlıyoruz."

"Kapatılan sınırlar, çekilen setler aslında kalkıyorlar çünkü zaten yoktular. Ön yargılar manasızlaşıyor. Ötekileştirmeler anlamsızlaşıyor. Öyle değilmiş gibi gözükse de insanları keskin çizgilerle birbirinden ayıran ‘her şey’ ama ‘her şey’, nefretlerimiz, kibrimiz, bencilliklerimiz sorgulanıyor bugün. Uyanıyoruz."

"Yeni başlangıçların temeli olacağını düşündüğüm bir milat bu süreç ve zor zamanları birbirimizi severek, sayarak, destekleyerek atlatacağız. Ben gücüm yettiğince varoluş sebebim siz dostların, kardeşlerin, çocukların, anne, babaların, ninelerin, dedelerin, 7’den 70’e herkesin yanında olacağım."

"Çünkü biliyorum yalnız değilim ve biliyorum yalnız değilsiniz. Her gecenin bir sabahı var, bu de geçer, geçecek… Sizleri seviyorum."



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER