Ünlü oyuncu rakibine öfke kustuğu için süresiz olarak yasaklandı

Street Fighter profesyonel oyuncusu BLK Shadow, yaptığı hareketten dolayı Capcom tarafından resmi turnuvalardan uzaklaştırma aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü oyuncu rakibine öfke kustuğu için süresiz olarak yasaklandı

Şili asıllı Street Fighter oyuncusu BLK Shadow artık Capcom ile bağlantılı olan hiçbir etkinlikte, geleceği kötü gözüktüğü için yer alamayacak. BLK Shadow’dan internet hızı testi isteyen turnuva yetkilileri ve rakibi Jusa’ya hakaret edip, öfke kusması sebebiyle Capcom tarafından etkinlik ve turnuvalardan uzaklaştırıldı.

Capcom, Twitch'teki Capcom Fighters yayını sırasında oyuncu Jusa'yı ve organizatörleri taciz ederken, Shadow'u "sohbet içinde" davranışları nedeniyle yasaklama kararı aldığını sosyal medyada paylaştı.

Bu olay 22 Mayıs’ta South American West 1 CPT 2021 turnuvasında gerçekleşti. Jusa’nın sponsoru Hadouken Dojo Gamer tarafından yapılan açıklamaya göre BLK Shadow’un maçların bütünlüğünü riske atacak derece kötü derecede internet bağlantısıyla turnuva maçları oynadığı bir geçmişi bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER