için kaldı

Basel'in Türk stoperi Beşiktaş'ın gündeminde

Stoper bölgesine yerli bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Basel'in Türk stoperi Eray Cömert'le ilgileniyor.

GASTE24 GASTE24
Basel'in Türk stoperi Beşiktaş'ın gündeminde

Siyah-Beyazlılar, Basel ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Eray Cömert'i transfer listesine ekledi. Eray'ın dün akşam oynanan Beşiktaş-Göztepe maçını tribünden takip ettiği öğrenildi.

23 yaşındaki savunmacı bu sezon İsviçre ekibinde 19 maçta görev aldı ve 1 kez fileleri havalandırdı.

Eray Cömert kimdir?

Eray Cömert, 4 Şubat 1998 yılnda, İsviçre'nin Rheinfelden kentinde dünyaya geldi. Türk asıllı İsviçreli futbolcu olan Eray Cömert’in aslen Tunceli-Dersimli'dir. Eray Cömert, futbol kariyerine İsviçre’nin Basel takımında başlamıştır. 2016 sezonunda Basel A Takımı ile profesyonel sözleşme imzalayan Cömert, ardından 2017 sezonunda FC Lugano takımında bir sezon kiralık olarak forma giymiştir. Ardından bir sezon da FC Sion takımı formasını kiralık olarak giyen Eray Cömert 2018 tarihinde tekrar Basel A Takım kadrosuna dahil olmuştur.Eray Cömert mevki olarak ise Ön Libero da forma giymektedir. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER