Bern Türk Büyükelçiliği Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Büyükelçilikleri ülkelerin belirli eyaletlerinde bulunmaktadır. Türk Büyükelçiliklerde o bölgede yaşayan Türk vatandaşlarının belirli işlemleri yapılmaktadır. Bu Büyükelçiliklerden birisi de Bern Türk Büyükelçiliğidir. Peki Bern Türk Büyükelçiliği nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatleri nelerdir? İşte, merak edilenler ve bilinmesi gerekenler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bern Türk Büyükelçiliği Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Bern Türk Büyükelçiliği İsviçre'de bulunmaktadır. Bern Türk Büyükelçilikler İsviçre'ye olan Türk ilgisini destekler. Ayrıca kültürel ilişkilerin geliştirilmesinde büyük rol oynar.

 Bern Konsolosluk

 Bern Konsolosluk görev bölgeleri İsviçre ve Lihtenştayn eyaletleridir. Bu bölgede yaşayan Türk vatandaşlarının evlilik, doğum, askerlik, pasaport, noter gibi işlemleri yapılmaktadır. Bu işlemler için önceden randevu alınması gerekmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER