Cyberpunk 2077'nin kötü olmasına neden olan kişi belli oldu!

Cyberpunk 2077'nin kötü çıkışının sebebi belli oldu. Oyunun yapımcısından çok konuşulacak açıklamalar geldi. Peki, Cyberpunk 2077 ne zaman düzelecek?

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Cyberpunk 2077'nin kötü olmasına neden olan kişi belli oldu!

Tüm dünyanın merakla beklediği oyun Cyberpunk 2077 geçtiğimiz yılın son ayında çıkışını gerçekleştirmişti. Ancak oyun vadedilen hiçbir şeyi sunamamasının yanında, PS4 ve Xbox One konsollarında öyle kötü çalışıyordu ki CD Projekt RED iade politikasını devreye almıştı. Hatta oyun PlayStation Store'dan bile kaldırılmıştı.

Güncellemeler ile oyunu toplayacağını söyleyen CD Projekt RED ekibinden bugün bir açıklama daha geldi. Ocak ayının sonunda ve Şubat ayında iki büyük güncelleme yayınlayacağını belirten geliştirici ekip, yeni nesil konsol yamasının ise 2021'in ikinci yarısından sonra geleceğini açıkladı.

CD Projekt RED'in başında bulunan Marcin Iwinski'nin yaptığı açıklamada, geliştirici ekibin oyunun kötü çıkmasında etkili olmadığını tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu belirtiyor.

Marcin Iwinski, eski nesil konsollar için oyunculardan özür diliyor. Bu sorunların en kısa sürede çözüleceğini belirten Marcin Iwinski, Cyberpunk 2077'nin yakında tekrardan PlayStation Store'daki yerini alacağının da altını çiziyor.

Cyberpunk 2077 Patch 1.1 güncellemesi ise 10 gün içerisinde PC ve konsollar için gelecek. Patch 1.2 ise Şubat veya en geç Mart başı bizlerle birlikte olacak.

Aslında oyunun tek kusuru bug'lar değil. Bug'lar bir nevi kabul edilebilir. Ancak oyunun duyurulduğu sıralar bize vadedilen hiçbir şey sunulmuyor. Örnek olarak her  karakter geçmişinin ayrı bir konusu olacak denmişti. Ancak üç karakter seçimi de 30 dakika sonra aynı yere bağlanıyor.

Ayrıca oyun RPG olacak dendi. Ancak oyunda RPG öğeleri yok denecek kadar az. Yaptığınız çok nadir seçimler sonucu değiştiriyor. Bu yüzden güncellemelerden bir şey beklemeyin. Ekip sadece bug temizlemeye ve oyunun eski nesil konsollarda çalışmasına odaklanacak.

Son olarak 2021 yılı içerisinde oyuna DLC'nin de geleceğini belirtelim. Ancak bu DLC, The Witcher 3'teki gibi uzun ve dolu dol olmayabilir. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER