Hakan Çalhanoğlu: 'İtalya bizi iyi tanıyor, kazanmaya gideceğiz'

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, "İtalya çok güçlü. İyi oyunculara sahipler. Bizim takım da çok güçlü, iyi hazırlanacağız. Bence bizi iyi tanıyorlar. İtalya liginde çok arkadaşlarımız var. Büyük de konuşmak istemiyorum. Biz orada korkarak top oynamayacağız. Galibiyet almaya gideceğiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakan Çalhanoğlu: 'İtalya bizi iyi tanıyor, kazanmaya gideceğiz'

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi son hazırlık maçında Moldova’yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Moldova maçının kendileri adına güzel geçtiğini söyleyen Çalhanoğlu, "Bizim için güzel bir maç oldu. Moldova iyi takım. Yeni hocalarıyla birlikte iyi bir kadro kurdular. Defansif oynadılar, ilk yarı zorluk çektik ama top bizdeydi. İyi aksiyonlarda bulunduk. 2’nci yarı golü bulunca daha da rahatladık. Yarından sonra turnuvaya odaklanacağız ve iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

"İTALYA KARŞISINDA KORKARAK TOP OYNAMAYACAĞIZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER