Son Dakika | Ze Luiz gemileri yaktı! Fenerbahçe için rest çekti...

Porto’nun sürekli fiyat artırmasına isyan eden golcü oyuncu, kulübüne haber gönderdi, “Fenerbahçe ile anlaştım, bırakın gideyim” dedi. Sarı Lacivertli yönetim de Ze Luis için Portekiz ekibine son teklifini iletti. Porto’ya 7 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunulurken, transfer in hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Ze Luiz gemileri yaktı! Fenerbahçe için rest çekti...

Fenerbahçe, Vedat Muriç'in İtalya Serie A ekibi La zio'ya bonuslarla beraber 20 milyon Euro'ya transferinin ardından hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başlamıştı.

Bu doğrultuda İngiliz ekibi Aston Villa'dan Mbwana Samatta'yı kadrosuna katan Kanarya, bir hücumcu takviyesi için daha düğmeye basmıştı. Bu doğrultuda Portekiz devi Porto'nun 29 yaşındaki golcüsü Ze Luis'i gözüne kestiren Sarı-Lacivertliler, uzun görüşmelerin ardından Porto'ya son teklifini iletti.

Fenerbahçe'nin Luis için Porto'ya satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunduğu ifade edildi. Yönetimin, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro, zorunlu satın alma opsiyonu olarak da 2 senede ödenmek şartıyla 6 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu bildirildi. Oyuncusunu elinden çıkarmak için 8 milyon Euro'da ısrarcı olan Porto'ya yıldız golcünün de rest çektiği bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER