Manchester United'dan Adana'ya uzanan kariyeri hamburger yakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı...

Adana Demirspor'da futbolculuk kariyerini noktalayan ve Adana ekibinde antrenörlüğe başlayan Anderson'un kariyerine dair çarpıcı detayları, Başakşehir'in sağ beki Rafael ve kardeşi Fabio yazdıkları biyografide anlattılar. Rafael ve Fabio kardeşler, Anderson'un kariyerini hamburger hastalığının baltaladığını belirttiler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Manchester United'dan Adana'ya uzanan kariyeri hamburger yakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı...

Porto, Manchester United ve Fiorentina gibi üst düzey takımların formasını giyen ve 2018/19 sezonunda Adana Demirspor formasıyla futbolculuk kariyerini noktalayan Anderson'la ilgili eski takım arkadaşları hiç bilinmeyen bir detayı ortaya çıkardı.

Manchester United'dan Adana'ya uzanan kariyeri hamburger yakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı... - Resim : 1

2007'de Porto'dan Manchester United'a transfer olan ve 7 sezon İngiliz ekibinin formasını giyen Anderson, kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememiş ve hayal kırıklığı yaşamıştı.

Manchester United'dan Adana'ya uzanan kariyeri hamburger yakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı... - Resim : 2

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı sağ beki Rafael ile ikiz kardeşi Fabio yazdıkları otobiyografide, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor U16 Takımı'nda yardımcı antrenör olarak hocalık kariyerine başlayan Anderson'un beklenen patlamayı yapamamasının nedenini hamburgere olan düşkünlüğüne bağladılar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER