Aras Bulut İynemli'nin abisi bakın kim çıktı

Son yıllarda oynadığı projelerde ve oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Aras Bulut İynemli'nin abisi de kendisi gibi hepimizin yakından tanıdığı bir oyuncu çıktı.

GASTE24 GASTE24
Aras Bulut İynemli'nin abisi bakın kim çıktı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli şimdilerde Çukur'un Yamaç'ı olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Genç yaşına rağmen oynadığı birçok dizi ve sinema filmi ile oyunculuğunu zirveye taşıyan Aras Bulut İynemli özel hayatı ile de ilgi odağı.Aras Bulut İynemli'nin ailesini merak edenler abisinin de ünlü bir oyuncu olduğunu görünce çok şaşırdı.

Çukur dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aras Bulut İynemli ile abisi Orçun İynemli Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden rol arkadaşı çıktı.

Aras Bulut İynemli'nin abisi bakın kim çıktı - Resim : 1

Kaynak:TV100

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER