için kaldı

Düğünde Putin'le dansı olay yaratmıştı... 3 yıl sonra bomba gelişme yaşandı!

2018 yılındaki düğününde Rusya Devlet Vladimir Putin ile dans ederek dünyanın gündemine oturan Avusturyalı eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, bir kez daha bomba bir haberlere manşetlere taşındı. Kneissl, Rus petrol devine yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Düğünde Putin'le dansı olay yaratmıştı... 3 yıl sonra bomba gelişme yaşandı!

Avusturya'nın eski Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, Ağustos 2018'de gerçekleşen düğün töreninde yaşadıklarını dünyayla paylaşmış, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katıldığı düğünü tam bir 'şölen' olarak tanımlamıştı.

Hem çok tepki çeken hem de o tarihte bütün gazete manşetlerini süsleyen düğünde Putin'le dans eden Karin Kneissl'in fotoğrafları dönemin politika gündeminin en çok konuşulan olayı olmuştu.

Kneissl, Putin’le dans ettikten sonra öne eğilerek selam vermiş, bu hareketiyle de eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu eleştirileri de yanıtsız bırakmayan Kneissl “Baloya gittiyseniz en sonunda bunun yapıldığını görmüşsünüzdür. Rus lider benden önce eğildi, sonra da ben de ona eğilerek karşılık verdim” sözleriyle kendisini savunmuştu. Bakan Kneissl, görgü kuralları gereği yaptığı bu jest dışında kimsenin önünde eğilmeyecek bir insan olduğunun da altını çizmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER