İsmail Demir'den heyecanlandıran paylaşım! Hedef imha edildi...

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir Milli hava savunma füze sistemi HİSAR O+' Sistemi'nin envantere giriş öncesi son kabul atışında yüksek irtifadaki yüksek hızlı hedefi imha ettiğini duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İsmail Demir'den heyecanlandıran paylaşım! Hedef imha edildi...

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Savunma sanayiimiz bir başarıya daha imza attı! Milli hava savunma füze sistemimiz HİSAR O+ envantere giriş öncesi son kabul atışında yüksek irtifadaki yüksek hızlı hedefi imha etti. HİSAR O+ artık bütün unsurlarıyla tam kapasite görevinin başında. Şanlı ordumuza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

ASELSAN, ROKETSAN ve diğer paydaşların çalışmalarıyla geliştirilen HİSAR-O+ Sistemi, hedef tespit, sınıflandırma, teşhis, takip, komuta kontrol ve atış kontrol fonksiyonlarını icra edebiliyor. Sistem, en gelişmiş teknolojiyle gelecekteki yeni ihtiyaçların ve özelliklerin ilavesine de imkan sağlıyor.

Altın fiyatları ve kripto paralarda geçen hafta neler yaşandı?
'İndirim değil zam yaptılar'
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER