için kaldı

Gülşen'in kürkü gerçek mi?

Gülşen’in kürklü fotoğrafı, hayvanseverlerin tepkisini çekti. Ünlü popçunun kürk için yaptığı açıklama ise kafaları karıştırdı.

POSTA POSTA
Gülşen'in kürkü gerçek mi?

Gülşen, önceki gün Barselona’daki evinde ayna karşısında çektiği bir selfie ile aynı kıyafetle sokakta verdiği pozu Instagram’da paylaştı. Ancak üzerindeki kürk hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Bunun üzerine basın mensupları, kürkün gerçek olup olmadığını şarkıcının menajerine sordu. Yanıt bizzat Gülşen’den geldi. Ünlü popçu, sosyal medya üzerinden şu mesajı yayınladı:

Gülşen'in kürkü gerçek mi? - Resim : 1

Bu açıklama, şarkıcının “üstündeki aksesuvarın kürk için kesilmemiş bir hayvandan elde edildiğini söylemeye çalıştığı” şeklinde yorumlandı.

Nebahat Çehre de geçtiğimiz günlerde kürkünün gerçek olup olmadığını soran muhabirlere “Etini kesip yiyorlar ya, sonra da derilerini satıyorlar, öyle bir şey zannediyorum” yanıtını vermişti.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER