Yengeç Burcu Hangi Ay? Yengeç Burcu Tarihleri Ve Günleri

Su grubuna mensup Yengeç burçları; merhametli ve son derece duygusal yapıları ile hem kırılgan hem de iyiliksever bir burç olarak tanınıyorlar. Yumuşak burçlu Yengeç burçlarının pek çok özelliği astroloji ile yakından ilgilenenler ile Yengeç burcu yakınları olanlar tarafından merak ediliyor. Merak edilen "Yengeç burcu hangi ay? Yengeç burcu tarihleri ve günleri nelerdir?" gibi soruların detaylı yanıtlarını derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yengeç Burcu Hangi Ay? Yengeç Burcu Tarihleri Ve Günleri

Sakarlıkları ile meşhur, duygu dünyaları hızlı bir şekilde değişim gösteren Yengeçler, çevrelerine karşı oldukça duyarlı ve hassas insanlardır. Sorumluluklarının bilincinden olan Yengeçler, aynı tutumu sevdiklerinden de beklerler. Alıngan yengeçler, müziğe ve dinsel konulara ilgi duyarlar. Duygularını çoğu zaman iç dünyalarından gizlemekten hoşlanırlar. Gizemli ve çekici olmak onlara göredir. Yönetici gezegenleri Ay olan yengeçler, negatif ve dişi niteliklerine haizdir. Uğurlu taşları inci, karşıt burçları ise oğlaktır. Metalleri ise gümüştür.

Yengeç Burcu Hangi Ay?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER