için kaldı

Giray Bulak: 'Trabzonspor kendi insanıyla yücelir'

30 yıldır teknik adam olarak Türk futboluna hizmet eden Giray Bulak, bünyesinden yetiştiği ve bir dönem teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor’la ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Giray Bulak: 'Trabzonspor kendi insanıyla yücelir'

Spor Arena Plus dergisinin ocak sayısında İsmail Er’e röportaj veren Giray Bulak, Trabzonspor’u zor günlerin beklediğini iddia ederek şunları söyledi:

“Trabzonspor gerçekten önemli oyuncular kaybetti. Ama asıl önemli olan özgüvenini ve birlikteliğini kaybetti. Trabzonspor’u zor günler bekliyor. Başkalaşma yaşanması ve kendi insanlarını reddetmesi buna sebep oluyor. Kendi liderini yaratıp etrafında toplansalar işler düzelecek. Bu gerçeği bilmeyenler Trabzonspor’un toparlanmamasına neden oluyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER