Tom Hanks, Elvis Presley filmi için saçlarını kazıttı

Ünlü oyuncu Tom Hanks, “Elvis Presley” filmi için saçlarını kazıttı. Hanks, film için Avustralya'da olduğunu ve filmde Presley'in menajeri Tom Parker'ı canlandıracağını söyledi.

POSTA POSTA
Tom Hanks, Elvis Presley filmi için saçlarını kazıttı

BBC yayını The Graham Norton Show'un yeni yıl programına şapkasıyla katılan Hanks, "Size Albay Tom Parker'ı canlandırmak için olduğum korkunç tıraşı göstereyim. Şuna bakın korkunç... Görüyor musunuz? Şuna bakın! Çocukları korkuttum. Özür dilemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tom Hanks, Elvis Presley filmi için saçlarını kazıttı - Resim : 1

Baz Luhrmann tarafından çekilen "Elvis" isimli filminde rock yıldızı Elvis Presley'i ABD'li aktör ve şarkıcı Austin Butler canlandırıyor. Genç aktrist Olivia DeJonge ise Presley'in eşi Priscilla Presley'i oynuyor. Warner Bros. Pictures yapımı olan filmin 5 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER